ПІДВИЩЕННЯ ДОВГОВІЧНОСТІ ОСЕЙ СИСТЕМИ ПІДВІСКИ ТРАКТОРА - Doshchechkina, I.; Tatarkina, I.; Storchak, O. (Автомобільний транспорт, 2017)
Показано, що «м’яке» азотування на глибину 0,8 мм поверхні осей системи підвіски трактора Т150к дозволило збільшити їх конструктивну міцність, збільшити ресурс на 25 % і отримати значний економічний ефект