АНАЛІЗ СТІЙКОСТІ СТАЛЕВИХ ЕЛЕМЕНТІВ З УРАХУВАННЯМ УМОВ ЇХ КРІПЛЕННЯ ТА ЖОРСТКОСТІ ОПОР - Kondel, V.; Loboda, D. (Автомобільний транспорт, 2017)
Робота присвячена дослідженню стійкості сталевих стиснутих елементів конструкцій та деталей машин з урахуванням умов їх кріплення. Запропоновано нові прості формули для розрахунків стиснутих елементів за критичними навантаженнями з урахуванням жорсткості опор