ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ SIMULINK ДЛЯ МОДЕЛЮВАННЯ МАЛОГАБАРИТНОГО НАВАНТАЖУВАЧА - Yefymenko, O.; Hrichchina, A. (Автомобільний транспорт, 2017)
Розглядається завдання визначення навантаженості робочого устаткування й гідроприводу малогабаритного навантажувача за допомогою комп’ютерного моделювання. Побудовано моделі різного компонування піднімальних механізмів, проаналізовано переваги й недоліки кожної з них. Запропоновано конструктивно змінити гідропривід машини й конструкцію стріли та зрівняльного пристрою