ДО ПРОБЛЕМИ СТВОРЕННЯ ДИСТАНЦІЙНИХ КУРСІВ ДЛЯ СТУДЕНТІВ-ІНОЗЕМЦІВ ПОЧАТКОВОГО ЕТАПУ НАВЧАННЯ - Artiomova, O.; Ivanova, V.; Nezovibatko, O. (Автомобільний транспорт, 2017)
Розглядаються актуальність створення дистанційного курсу «Російська мова для іноземців», а також переваги дистанційного навчання при вивченні російської мови в інонаціональній аудиторії; йдеться про дистанційні курси «Російська мова для іноземців» (увідно-фонетичний і базовий курси, курси з наукового стилю мовлення), про їх цілі та завдання