СПОСІБ ВИКОНАННЯ ДОРОЖНЬОЇ РОЗМІТКИ ТА АВТОМАТИЧНОГО КЕРУВАННЯ РУХОМ АВТОТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ - Hnatov, Andrii; Arhun, Shchasiana; Hnatova, Hanna (Автомобільний транспорт, 2017)
Запропоновано виконувати верхній шар дорожнього покриття у вигляді багатофункціональних панелей (БП). Розкрито функціональні можливості БП дорожнього покриття і представлено їх схему на проїжджій частині дороги. Досліджено принцип роботи системи з БП. Представлена схема виконання дорожньої розмітки та автоматичного управління рухом автотранспортних засобів