КЕРУВАННЯ ПРОЦЕСОМ КОРЕКЦІЇ ТРАЄКТОРІЇ РУХУ РОБОЧОГО ОРГАНУ ПРИ СТАТИЧНОМУ ПРОКОЛІ ГРУНТУ - Suponyev, Vladimir (Автомобільний транспорт, 2018)
Під час горизонтального проколу ґрунту установками статичної дії виникає необхідність корегувати траєкторію руху робочого органу з конусним наконечником. В роботі розкривається можливість керування траєкторією руху за допомогою робочого органу з адаптованим наконечником та визначаються умови корекції траєкторії його руху