МОДИФІКАЦІЯ АЛГОРИТМУ КЛАРКА І РАЙТА МАРШРУТИЗАЦІЇ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ГУРТОВИХ ВАНТАЖІВ - Nefiodov, N. (Автомобільний транспорт, 2017)
Описано спосіб модифікації методу Кларка і Райта, оснований на динамічній трансформації матриці виграшів. Наведено результати порівняння оригінального та модифікованого алгоритмів. Як тестовий приклад використано дані 70 реальних одержувачів гуртових вантажів у центральній частині м. Харкова. Результати порівняння показали ефективність запропонованої модифікації алгоритму