ОПТИМІЗАЦІЯ КРИТЕРІЮ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ДОСТАВКИ ТАРНО-ШТУЧНИХ ВАНТАЖІВ - Severyn, O.; Shulika, O. (Автомобільний транспорт, 2017)
Наведено результати визначення вагових коефіцієнтів показників, що входять до інтегрального критерію оцінки ефективності транспортно-технологічних схем доставки вантажів. Значення вагових коефіцієнтів ґрунтуються на основі двох способів проведення експериментальних досліджень: опитування респондентів серед фахівців автотранспортного виробництва та імітаційного моделювання