ЗАКОНОМІРНІСТЬ ВПЛИВУ ПАРАМЕТРІВ РУХУ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ НА ЙМОВІРНІСТЬ ЗДІЙСНЕННЯ ЗАПЛАНОВАНОЇ ПЕРЕСАДКИ ПАСАЖИРІВ У ТРАНСПОРТНО-ПЕРЕСАДОЧНИХ ВУЗЛАХ - Samchuk, G. (Автомобільний транспорт, 2017)
Розглядається залежність часу очікування пасажирів від параметрів руху транспортних засобів у транспортно-пересадочних вузлах. За результатами експериментальних досліджень отримано регресійне рівняння, що дозволяє визначити ймовірність реалізації пересадки між запланованою парою транспортних засобів, на основі якої можна оцінити витрати часу пасажирів