ІНДУКЦІЙНИЙ НАГРІВ В ІСТОРІЇ ТА У РОЗВИТКУ. ВИКОРИСТАННЯ В РЕМОНТНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ СУЧАСНОГО ТРАНСПОРТУ - Batyhin, Yu.; Sabokar, O.; Strelnikova, V. (Автомобільний транспорт, 2017)
Проведено аналіз існуючих ремонтних технологій транспортних засобів та автомобілів, зокрема, з точки зору недоліків, які вирішуються впровадженням у технологію ремонту індукційного нагріву