АНАЛІЗ КІНЕМАТИКИ РОБОЧОГО ОБЛАДНАННЯ МАЛОГАБАРИТНОГО НАВАНТАЖУВАЧА ПМТС 1200 НА ОСНОВІ КОМП’ЮТЕРНОГО МОДЕЛЮВАННЯ - Yefymenko, O.; Pluhina, T.; Musaiev, Z. (Автомобільний транспорт, 2017)
Актуальність роботи пов’язана з тенденцією розвитку інформаційних технологій та впровадження їх у проектування робочих процесів машин та механізмів. Розглянуто можливість порівняння математичних розрахунків з віртуальним експериментом, а також необхідність застосування комп’ютерного моделювання у тих випадках, коли при прямому фізичному експерименті виникають труднощі