ЗАСОБИ МОТИВАЦІЇ СТУДЕНТІВ ВТНЗ ДО ВИКОНАННЯ ПОЗААУДИТОРНОЇ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКОЇ РОБОТИ ІНОЗЕМНИМИ МОВАМИ - Novikova, Ye. (Автомобільний транспорт, 2017)
Проаналізовано різні види науково-дослідницької роботи студентів у навчальний та позанавчальний час. Визначено засоби заохочення студентів різних курсів до проведення такої роботи. Обґрунтовано доцільність використання іноземної мови як засобу підвищення ефективності наукової роботи студентів