МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ЗГОРЯННЯ ТА ФОРМУВАННЯ ШКІДЛИВИХ РЕЧОВИН У КАМЕРІ ЗГОРЯННЯ ДИЗЕЛЯ - Avramenko, A. (Автомобільний транспорт, 2016)
Розглянуто результати чисельного моделювання робочого циклу дизельного двигуна 1 Ч 120/105 при роботі на характерному експлуатаційному режимі. Показано, що математичне моделювання робочого циклу дизеля з використанням сучасних чисельних методів дозволяє отримувати достатньо точну інформацію стосовно робочих процесів двигуна