МУЛЬТИАГЕНТНИЙ ПІДХІД ДО ПОБУДОВИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ СИСТЕМИ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ Й РЕМОНТУ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ - Pavlenko, V. (Автомобільний транспорт, 2017)
Запропоновано підхід до створення інтелектуальної системи підтримки процесів технічного обслуговування й ремонту для забезпечення надійності під час експлуатації транспортних засобів. Використання мультиагентних технологій підвищить рівень надійності транспортних засобів і мінімізує витрати на виконання операцій з ремонту й обслуговування