АНТИТЕРОРИСТИЧНА БЕЗПЕКА АВТОТРАНСПОРТУ - Stepanov, A. (Автомобільний транспорт, 2017)
Стаття присвячена антитерористичній безпеці автотранспорту в транспортному процесі. Ефективна боротьба з тероризмом можлива тільки завдяки спільним зусиллям всіх членів світового співтовариства. Це зумовлюється, насамперед, особливостями тероризму, який носить на сьогодні транснаціональний характер