ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ БЕТОНУ, ЗДАТНОГО ДО САМОУЩІЛЬНЕННЯ, В ЧАСІ - Bugayevskiy, S.; Voronova, Ye.; Shtefan, O.; Zadorozhny, A.; Kovrevsky, A.; Bugayevskiy, M. (Автомобільний транспорт, 2017)
Проведено дослідження зміни властивостей бетону, здатного до самоущільнення в часі, а також впливу двостадійного введення добавки суперпластифікатора на властивості бетонної суміші