ІНДУКТОРНА СИСТЕМА З ПРИТЯГУЮЧИМ ЕКРАНОМ ТА ПРЯМОКУТНИМ СОЛЕНОЇДОМ - Batygin, Yu.; Chaplygin, E.; Shinderuk, S.; Gavrilova, O. (Автомобільний транспорт, 2017)
Проведено теоретичне дослідження електромагнітних процесів у робочій зоні індукторної системи з притягувальним екраном. Аналіз виконано за допомогою фізико-математичної моделі. Отримано вирази для вихрових струмів, які збуджуються зустрічно спрямованими струмами гілок соленоїда, сил притягання та магнітного тиску на метал