МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ВИБОРУ РАЦІОНАЛЬНИХ СТРАТЕГІЙ ПОВЕДІНКИ ТРАНСПОРТНО-ЕКСПЕДИТОРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ПРИ ВЗАЄМОДІЇ ІЗ СУБ’ЄКТАМИ ТРАНСПОРТНОГО РИНКУ НА УМОВАХ КООПЕРАЦІЇ - Nahornyi, Ye.; Shramenko, N.; Оrda, A. (Автомобільний транспорт, 2017)
Проведено критичний аналіз існуючих оптимізаційних моделей процесу взаємодії суб’єктів транспортного ринку. Запропоновано математичну модель вибору раціональних стратегій поведінки при стратегічному плануванні діяльності суб’єктів транспортного ринку з орієнтацією на комерційну ефективність замовника у сучасних ринкових умовах