УДОСКОНАЛЕННЯ МАТЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ РУХУ ДЛЯ ЗАДАЧІ КЕРУВАННЯ ПІДЙОМНО-ТРАНСПОРТНИМИ МАШИНАМИ - Hryhorov, O.; Okun, A. (Автомобільний транспорт, 2017)
Стаття присвячена удосконаленню математичної моделі руху системи «візок–вантаж» у задачі керування кабельним краном. Отримані рівняння руху можуть бути використані для побудови фазових траєкторій системи «візок–вантаж» та для знаходження керування кабельним краном