ОБҐРУНТУВАННЯ ЗМЕНШЕННЯ ПОТУЖНОСТІ ЕЛЕКТРОДВИГУНА ГІДРОПРИВОДУ МЕТОДОМ ЕКВІВАЛЕНТНОЇ ПОТУЖНОСТІ - Hrygorov, O.; Stryzhak, V.; Ziubanova, D.; Tsebrenko, M.; Stryzhak, M. (Автомобільний транспорт, 2017)
Обґрунтовано зменшення встановленої потужності приводного електродвигуна кранового механізму на основі аналізу витрат енергії й зіставлення еквівалентної потужності гідростатичного приводу і асинхронного приводу з фазним ротором