ПІДВИЩЕННЯ ДОВГОВІЧНОСТІ ІНСТРУМЕНТУ ЗІ СТАЛІ Р6М5 ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ДЕТАЛЕЙ АВТОМОБІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - Кhristoforova, T.; Kuzmenko, O. (Автомобільний транспорт, 2017)
Розглянуто можливість підвищення довговічності штампового та різального інструменту для виготовлення сталевих автомобільних деталей. Запропоновано режими термічної обробки, що забезпечують підвищення довговічності різального та штампового інструменту зі сталі Р6М5