РЕЖИМ СПІЛЬНОЇ РОБОТИ ЕЛЕКТРОДВИГУНА І ДВЗ У КОНВЕРСІЙНОМУ ГІБРИДНОМУ АВТОМОБІЛІ - Dvadnenko, V.; Mikhalyevych, N. (Автомобільний транспорт, 2016)
Запропоновано метод керування конверсійним гібридним автомобілем для спільної роботи електродвигуна і ДВЗ, а також запропоновано пристрій для його реалізації. Наведено і проаналізовано схемотехнічне рішення. Виконано розрахунок динаміки автомобіля при спільному розгоні